Ajankohtaista

01.01.2010

LIIKKUVA YRITTÄJÄ GOES GOLF!

Maanantaina 4.6. klo 12 alkaen golfista kiinnostuneet kokoontuvat Tuusulan golfkentälle. Jo pelaaville on mahdollisuus osallistua golfkisaan, jossa mitellään Yrittäjä tittelistä hymyssä suin. Kisa on omakustanteinen, mutta olemme neuvotelleet hinnaksi 35€, joka on varsin kohtuullinen kilpailumaksu.

Niille, jotka eivät kilpaile, Liikkuva Yrittäjä -golfkisa tarjoaa 1,5 tunnin mahdollisuuden tutustua lajiin. Golfiin tutustumisessa esitellään golfia liikuntamuotona ja opetetaan lajin perusteita. Golfsvingiä harjoitellaan rangella opettajan johdolla ja tilaisuuden päättää leikkimielinen puistogolf-pelikierros.
Ilmoittautumiset 29.5. mennessä:  hannu.sahanen@tuusulanyrittajat.fi

Ilmoita kumpaan osallistut ”kilpailu” vai ”tutustuminen”

Hyvä Yrittäjä!

LIIKKUVA YRITTÄJÄ GOES GOLF!

Hei hyvät liikkuvat Yrittäjämme!

Olemme saaneet Liikkuva Koulu -hankkeen opettajilta ja henkilökunnalta haasteen! Tässä lainaus opettajille suunnatusta viestistä: "Tänä vuonna haastamme mukaan kuntamme yrittäjiä, jonka vuoksi teemana on "Liikkuva koulu goes golf ja yrittäjyyskasvatus".

Tuusulan Yrittäjien jäseniltä saamamme "yhdessä tekemistä" palautteen vuoksi haluamme tarjota jäsenillemme yhteistä toimintaa Liikkuva Yrittäjä -golfkisan tai lajiin tutustumisen parissa. Tänä vuonna haastamme mukaan kaikki Yrittäjät, jonka vuoksi teemana on "Liikkuva Yrittäjä Goes Golf"!

Maanantaina 4.6.2018 klo 12 alkaen golfista kiinnostuneet kokoontuvat Tuusulan golfklubille. Jo pelaaville on mahdollisuus osallistua golfkisaan, jossa mitellään Yrittäjä tittelistä hymyssä suin. Kisa on omakustanteinen, mutta olemme neuvotelleet hinnaksi 35€, joka on varsin kohtuullinen kilpailumaksu.

Niille, jotka eivät kilpaile, Liikkuva Yrittäjä -golfkisa tarjoaa 1,5 tunnin mahdollisuuden tutustua lajiin. Golfopettajina toimii TGK:n PGA Pro Heini Haapala apureineen ryhmien määrästä riippuen. Golfiin tutustumisessa esitellään golfia liikuntamuotona ja opetetaan lajin perusteita. Golfsvingiä harjoitellaan rangella opettajan johdolla ja tilaisuuden päättää leikkimielinen puistogolf-pelikierros.

Tapahtumista alla ilmoittautumislinkki, jossa pyydetään sitovat ilmoittautumiset 29.5. mennessä.

Tervetuloa mukaan viettämään yhteistä aikaa Yrittäjä kavereiden seurassa!

Huom! Liikkuva Yrittäjä -golfkisa on myös kysynyt paikallisyrittäjiltä kisaan muutamia palkintoja, joten ilmoita Hannulle s-postilla jos voit lahjoittaa esim. pisin lyönti, lähimmäksi lippua tai arpajais-palkinnon yritykseltäsi.

Ilmoittautumiset 29.5. mennessähannu.sahanen@tuusulanyrittajat.fi 
Ilmoita kumpaan osallistut "kilpailu" vai "tutustuminen".

Terveisin,

Samuli Halla-aho
puh. johtaja


Lisää ajankohtaisia:
01.01.10Keuken tuottavuuskoulu Keravalla 26.2.
01.01.10Kesäteatteri la 8.6. - Tankki Täyteen 2: Maallamuuttajat
27.10.18Vuoden Yrittäjä 2018 Tuusula
16.09.17UUDENMAAN YRITTÄJÄT - VÄLITTÄVÄ VERKOSTO
04.12.16VAPAAT TOIMITILAT TUUSULASSA
21.05.17Tulevia tapahtumia:
20.06.16Vuokraa teltta!
15.06.16Sata asiantuntevaa syytä liittyä jäseneksi.
Lisää artikkeleita löytyy arkistosta


KLIKKAA TÄSTÄ JA LIITY JÄSENEKSI PIENI SUMMA, SUURI HYÖTY.